Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-36 54 15 13

Tarieven

Lindekracht ondersteunt iedereen die met jonge kinderen woont en werkt: ouders – opvoeders – professionals in zorg, opvang en onderwijs. Fijn dat je interesse hebt voor een van de diensten van Lindekracht. De onderstaande informatie geldt voor ouders en opvoeders. Voor professionals, instellingen en organisaties gelden maatwerktarieven. Natuurlijk is het mogelijk om inhoudelijk nauwgezet af te stemmen op de trainingsbehoefte van de instelling of organisatie. Neem voor meer informatie hierover gerust contact op.

Cursussen / workshops / themabijeenkomsten

De tarieven voor deelname aan groepsbijeenkomsten* vind je bij de betreffende cursus. De vermelde tarieven zijn inclusief BTW en gelden per persoon voor deelname door ouders/opvoeders. Deze komen niet voor vergoeding door de zorverzekering in aanmerking.

Consult

Als ouder is het mogelijk om hulp te krijgen bij vragen en problemen die je ervaart in je gezin. De hulpverlening is gericht op het verbeteren van de onderlinge relaties en het daaruit voortvloeiende gedrag.

  • Consult**: € 75,- Het eerste consult duurt zo'n 1 à 1,5 uur, ieder volgend consult 1 uur.
  • Huisbezoek**: € 105,- (plus reiskosten 0,30 p.km.) Een huisbezoek duurt 1 uur.

Vergoeding door zorgverzekering

In veel gevallen vergoedt de zorgverkering (een gedeelte van) de kosten voor counseling en hulpverlening. Bij Lindekracht geld dit enkel voor consulten die gericht zijn op persoonlijke problematiek in relatie tot het gezin. Raadpleeg hiervoor uw ziektekostenpolis of zorgverzekeraar met de volgende informatie:

  • NFG-hulpverlener,  vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk werk (VPMW): 7706036612
  • RBCZ registratienummer: 809350R
  • AGB-code zorgverlener: 90-040185
  • AGB-code praktijk: 90-18616

Op de website van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg leest u meer over vergoedingsmogelijkheden.

Vergoeding uit PGB

Cursussen of consulten voor kinderen met een persoonsgebonden budget kunnen in veel gevallen worden vergoed. Een individueel consult valt onder ‘ondersteunende begeleiding’.

 Annulering cursussen:
*Annulering van deelname aan cursussen, workshops of themabijeenkomsten: Deelname aan genoemde bijeenkomsten kunt u kosteloos annuleren binnen 8 weken voorafgaand aan de datum van de (eerste) bijeenkomst. Annuleringen tot 4 weken voorafgaand aan de (eerste) bijeenkomst worden voor 50% in rekening gebracht. Het deelnametarief wordt volledig in rekening gebracht bij afzeggingen binnen 4 weken voorafgaand aan de (eerste) bijeenkomst.Ouders/opvoeders met baby’s van 0 tot 12 maanden.
Zowel geschikt voor kersverse ouders, als voor ervaren ouders.

**Annulering consulten:
Consulten die niet binnen 48 uren voorafgaand aan de afspraak worden geannuleerd, worden volledig in rekening gebracht. Annuleringen voor afspraken op maandag of dinsdag dienen op de vrijdag voorafgaand uiterlijk 18.00 uur ontvangen te zijn.