Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. +31 495 712 033

Privacy verklaring

Deze pagina heeft tot doel u te informeren over hoe Lindekracht omgaat met het verwerken van uw persoonsgegevens.

Rechten over hoe met het verwerken van persoonsgegevens dient te worden omgegaan, kunnen worden ontleend aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Voor algemene
informatie over de Wet Bescherming Persoonsgegevens en het aanvragen van een brochure kunt u terecht bij de Infolijn van Postbus 51. Deze informatielijn is te bereiken op het gratis
telefoonnummer 0800-8051.

Alle verkregen persoonsgegevens worden verwerkt overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Daar waar uw persoonsgegevens worden verwerkt, staat vermeld welke
gegevens voor welke doeleinden worden gebruikt. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft afgegeven.

De opslag van persoonsgegevens omvat de verwerking van:

  • personalia, en identificatiegegevens;
  • behandelovereenkomst;
  • (para)medische, onderwijs- en psychologische gegevens;

In overeenstemming met de Wet op de geneeskundige behandelovereenkomst (WGBO) bewaart Lindekracht de cliëntgegevens vijftien jaar nadat de behandeling is afgesloten. Daarna worden alle persoonlijke gegevens gewist.

Heeft u bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens of wenst u een correctie of aanvulling van uw persoonsgegevens, dan kunt u contact opnemen met Lindekracht

Ondanks dat Lindekracht alle mogelijke beveiligingsmaatregelen heeft genomen en zal nemen, zijn aan de verwerking van uw persoonsgegevens via het internet risico’s
verbonden die inherent zijn aan het internetgebruik in het maatschappelijke verkeer.

Lindekracht maakt gebruik van het statistiekenprogramma van C-panel. Statistieken geven relevante informatie over de bezoekers van de website, zoals de meest
gevraagde pagina’s. Deze informatie is geanonimiseerd. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren of om meer gerichte informatie op de site te zetten.

Een andere methode die veel op internet wordt gebruikt om de werking van internetpagina’s te verbeteren, is het gebruik maken van zogenaamde (tijdelijke of permanente) “cookies”. Dit zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de bezochte internetpagina op de computer van een bezoeker worden geplaatst. Hierin kunnen bijvoorbeeld de voorkeuren van een bezoeker worden vastgelegd. De internetpagina kan bij een volgend bezoek automatisch aan deze voorkeuren worden aangepast. U kunt in uw browser het gebruik van cookies uitzetten.

Lindekracht behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig deze privacyverklaring voor het privacybeleid van Lindekracht.